Odžaci: Loša signalizacija na mostu stvara probleme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odžaci: Loša signalizacija na mostu stvara probleme

Preko mosta na Opštinksom putu L410 između Odžaka i Bačkog Gračaca smeju da prelaze vozila ukupne mase 8 tona i čija širina ne prelazi 2,4 metra. Međutim, zbog nedostatka signalizacije koja bi vozače ranije upozorila na ovu kritičnu tačku, do sada su četiri puta vozači cisterni i teških kamiona udarali u zaštitnu ogradu, bušili gume na metalnu konstrukciju i zaustavljali saobraćaj.

Zbog čega saobraćajnim znacima u Odžacima nije vozačima signalizirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je pojedinim vrstama vozila zabranjen saobraćaj na ovoj deonici, nismo uspeli da saznamo. Takodje, izvođač radova ima rok od 110 radnih dana za završetak, a posao nije ni na polovini. Svetlosna signalizacija koja reguliše prolaz je neusklađena pa se događa da jedna strana dobije zeleno svetlo, a druga još nije dobila crveno.

Sve su ovo problemi koji već mesecima muče vozače na ovom putnom pravcu, ali o njima niko ne želi da govori, jer neko bi morao da bude odgovoran. Ovako niko nije kriv, problem postoji, ali ga niko ne rešava.

Radnici šabačkog preduzeća kojem je poveren posao trude se da što pre završe most kako bi se saobraćaj obavljao normalno. Inače, najavljena je i potpuna obustava saobraćaja, što znači da će stanovnici Bačkog Brestovca i Gračaca morati na posao obilaznicom koja je duža za 30 kilometara.

Investitor je Opština Odžaci, a posao je vredan 25,7 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.