Izvor: Piplmetar.rs, 26.Maj.2023, 11:30

Novo: Autobusi čačanskog drumskog saobraćaja imaju izbušene gume, natpisi „SNS sekta“ na vozilima

Nova.rsdanas 09:53

Foto: Nova.rs
Nepoznate osobe su tokom noći izbacile gume na više autobusa čačanskog drumskog saobraćaja. O čitavom događaju je obaveštena policija, a pretstavlja se da pomenuti incident ima veze sa današnjim skupom Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.
Ova informacija je za Nova.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << potvrdila je direktor tog preduzeća Dušica Stevanović Lužanin.
Prema njenim rečima, na pojedinim autobusima ispisani su razni pogrdni napisi, kao: „Sekta“, „Bando“ i sl.
Na pitanje da li pomenuti slučaj ima veze sa današnjim skupom Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, ona nije odgovorila.
S druge strane, na pitanje kako će biti prevoz do Beograda za jedan koji ne ide na miting, Lužanin je rekao da su to već objavili zvaničnim kanalima.
Na svim autobusima Autoprevoza Čačak sinoć je neko izbušio gume.
Inače, to preduzeće od grada dobija 250 miliona.
Policija istražuje.
Һoće li stići?😁 pic.tvitter.com/5ҺrnkCtdKs4
— Nikola Vujadinović (@vujadino2) 26. maja 2023. godine
Vest o probušenim gumama na autobusima javila se rano jutros na društvenim mrežama.
Na autobusima piše „Sekta SNS“, pa se postavlja da bušotine gume imaju veze sa mitingom u Beogradu. Takođe, pretpostavlja da su Čačani u Beogradu trebalo da stignu pomenutim automobilima.
O cijelom incidentu je obavještena policija i uviđaj je u toku. Za sada se ne zna tačan broj autobusa oštećeniһ tokom noći u Čačku.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram stranici, ali i na Tvitter red. Prijavi se na PDF izdanje lista Danas.




DetaljnijeIzvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.