Niko ne voli takvu BAHATOST: Komšije Dare Bubamare osule paljbu po pevačici, BUŠE JOJ GUME I ZOVU JOJ PAUKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 15:58

"Niko ne voli takvu BAHATOST": Komšije Dare Bubamare osule paljbu po pevačici, BUŠE JOJ GUME I ZOVU JOJ PAUKA

Ona je odavno na meti ljudi zbog neodgovorne vožnje i parkiranja.

Popularna pevačica Dara Bubamara javnosti je već odavno poznata i po saobraćajnim problemima i kaznama koje joj neprekidno stižu.

Naime, ona je jednom prilikom ispričala za domaće medije kako njen automobil u Novom Sadu redovno kupi pauk, a za saobraćajne prestupe u najvećoj meri krivi žene koje su navodno ljubomorne na nju, kako sama tvrdi.

- Stalno mi neko zove pauka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se negde parkiram, ali šta da radim. Ne mogu da se jurim sa ljudima. Moram nekad hitno nešto da obavim, pa ne mogu da čekam da se oslobodi mesto. Već sam ranije pričala o tome da redovno plaćam sve kazne koje mi stignu za parking, tako da tu nema problema - rekla je Dara za Pink.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Kako su pisali domaći mediji, Dari Bubamari su svojevremeno i izbušili gume na kolima.

- Dari su jednom na autu izbušili gume jer više nisu znali kako s njom da izađu na kraj. Ona kaže da više neće, samo mahne rukom i svaki sledeći put uradi istu stvar. Svi znaju koje automobile vozi, ne ostavlja čak ni poruku u kojoj navede da se brzo vraća, a niko ne voli takvu bahatost, pogotovo kad nekoga zatvori svojim autom, da ne može da izađe - rekle su Darine komšije, a prenosi "Republika".

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.