Policija uhapsila tri osobe iz Sjenice zbog otmice u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 27.Apr.2024, 13:40

Policija uhapsila tri osobe iz Sjenice zbog otmice u Novom Pazaru

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe koje su osumnjičene da su u petak uveče otele jednu devojku u ovom gradu. Kako Infolid saznaje, otmica se desila u centru Novog Pazara u naselju Parice, a nepun sat kasnije devojka i osumnjičeni su pronađeni zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Interventne jedinice. Ubrzo se ispostavilo da se iza svega krije neuzvraćena ljubav. -Policiji je od strane građana oko 23 sata prijavljeno da nekoliko osoba nasilno pokušava da ubaci devojku u automobil. Ona je zapomagala i vikala, pokušavajući da alarmira komšiluk. Osumnjičeni su uspeli da je ubace u vozilo i zatim su pobegli odatle, kaže izvor za Infolid. Policija je odmah pokrenula akciju, angažovane su sve raspoložive...

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

DRAMA U NOVOM PAZARU Mladić napao devojku, pa je OTEO, a onda je usledila FILMSKA AKCIJA policije

Izvor: Blic, 27.Apr.2024

Prava drama odigrala se u centru Novog Pazara kada je mladić F.B. (22), prema nezvaničnim informacijama sa terena, prvo fizički napao devojku, a zatim ubacio u vozilo, uputivši se u pravcu Sjenice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.