Izvor: Luftika.rs, 25.Jul.2023, 16:05

Lopovi postaju maštovitiji, buše gume na naplatnim rampama i kreću u akciju (VIDEO)

Španska granična policija objavila je snimak nesvakidašnjeg razbojništva, iz kojeg možemo da zaključimo da su lokalni razbojnici postali kretivniji u svojim krivičnim delima.
Naime, video koji je objavila španska policija prikazuje dolazak poršeovog SUV-a na naplatnu rampu.
I dok je vozač fokusiran na plaćanje putarine, iz vozila iza izlazi muškarac koji buši gumu poršea.
Cilj je jasan, a to je neprimetno onesposobiti vozilo i naterati vozača da stane uz kolovoz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << U tom trenutku nastupaju lopovi koji koriste priliku da opljačkaju vozača, izveštava Nacio Digital.
Iz katalonske policije nisu rekli koliko su ovakvi slučajevi česti, ali se već pojavilo nekoliko snimaka. Takođe, sličan scenario uočen je i na parkinzima.
Els lladres també aprofiten els peatges per robar-te. Vigila el teu entorn quan t’aturis
Thieves also take advantage of motorway tolls. Keep an eye on your surroundings when you stop #Mossos4Safety pic.twitter.com/DPTisYj4Pg
— Mossos (@mossos) July 18, 2023

Izvor: Index, 021
Deda Mario na neverovatan način prevario sistem i 2 godine nije plaćao putarinu

Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

U Španiji buše gume na vozilima na naplatnim kućicama, a onda ih i opljačkaju

Izvor: AutoBlog, 26.Jul.2023, 00:27

Nesvakidašnji snimak stiže nam iz Španije. Video koji je objavila tamošnja policija (možete ga pogledati na Twitteru) prikazuje dolazak Porscheovog SUV-a na naplatnu kućicu. I dok je vozač fokusiran na plaćanje putarine, iz vozila iza izlazi prestupnik koji buši gumu na Porscheu. Cilj je jasan,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.