U Španiji buše gume na vozilima na naplatnim kućicama, a onda ih i opljačkaju

Izvor: AutoBlog, 26.Jul.2023, 00:27

U Španiji buše gume na vozilima na naplatnim kućicama, a onda ih i opljačkaju

Nesvakidašnji snimak stiže nam iz Španije. Video koji je objavila tamošnja policija (možete ga pogledati na Twitteru) prikazuje dolazak Porscheovog SUV-a na naplatnu kućicu. I dok je vozač fokusiran na plaćanje putarine, iz vozila iza izlazi prestupnik koji buši gumu na Porscheu. Cilj je jasan, a to je neprimetno onesposobiti vozilo i naterati vozača da stane uz put. U tom trenutku nastupaju kradljivci koji koriste priliku da opljačkaju vozača, izveštava Nacio Digital.  Iz katalonske policije nisu rekli koliko su ovakvi slučajevi česti, ali se već pojavilo nekoliko snimaka. Takođe, sličan scenario je uočen i na parkinzima. Nadajmo se da ovakvu praksu neće...
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

U Španiji buše gume na vozilima na naplatnim kućicama (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2023

Nesvakidašnji snimak stiže nam iz Španije. Video koji je objavila tamošnja policija prikazuje dolazak Porscheovog SUV-a na naplatnu kućicu. I dok je vozač fokusiran na plaćanje putarine, iz vozila iza izlazi prestupnik koji buši gumu na Porscheu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.