AMSS: Oprez zbog kiše, zadržavanja za teretna vozila

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog kiše, zadržavanja za teretna vozila

Beograd -- U Srbiji se danas zbog moguće kiše, a u nekim delovima zemlje i snežnih padavina, očekuju nepovoljni uslovi za vožnju što od vozača zahteva više pažnje.

Opreznost je potrebna jer lako može doći do proklizavanja vozila i izazivanja saobraćajnih nezgoda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Pažnja je neophodna i zbog radova na mnogim deonicama puteva na kojima je izmenjen saobraćaj.

AMSS podseća da od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok na putničkim terminalima graničnih prelaza u Srbiji trenutno nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja su, medjutim, duga za teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje: na Horgošu, oko 10 sati, na Kelebiji i Batrovcima oko pet, a na prelazu Šid oko dva sata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog nepovoljnih uslova za vožnju, kamioni na Horgošu čekaju i po deset sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2018

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju nepovoljni uslovi vožnje usled najavljene kiše i na istoku mogućeg provejavanja slabog snega zbog čega im se savetuje da voze opezno kako bi izbegli proklizavanje vozila i saobraćajne nezgode, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Vozače očekuju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.