Izvor: Svet plus, 11.Maj.2024, 20:44

Evrovizija 2024: Ko će biti pobednik?

Finale Evrovizije 2024. počinje večeras i postavlja se samo jedno pitanje, ko će biti pobednik?
U borbi za pobednika "Evrovizije 2024", večeras će se u finalu boriti 25 zemalja, od kojih će samo jedna podići pobednički trofej.
Prema svetskim kladionicama, najveće šanse za pobedu imaju predstavnici Hrvatkse, Izraela i Švajcarske, dok se Srbije nakon nakon prolaska u finale nalazi na 25, odnosno poslednjem mestu.
Svi su spremni  za spektakularno finale "Evrovizije 2024" koje se ove godine održava u Malmeu! Čak 25 zemalja uzbuđeno iščekuju početak večeri koja će odlučiti najbolju pesmu Evrope.
View...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evrovizija 2024: Prošlogodišnja pobednica Lorin odbija da preda trofej!

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2024

Evrovizija 2024 koje se održava u Malmeu obeležena je brojnim skandalima, a drama se nastavlja i u finalu...Prošlogodišnja pobednica Evrovizije Lorin, odbija da preda trofej ukoliko pobednik na Evroviziji 2024 bude Izrael, piše britanski Sun...Pevačica iz Švedske, koja je dva puta pobedila na...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.