NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Volkswagen pokazao koncept ELETRIČNE BUBE (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 15:32

NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Volkswagen pokazao koncept ELETRIČNE BUBE (FOTO+VIDEO)

VW električna platforma MEB bi rado podržala takvo vozilo, ali poslednju reč imaju direktori...

Roditelji sa malom decom su upoznati sa animiranom serijom Miraculous: Ladibug & Cat Noir. Mnogima od vas će biti drago da čuju da uskoro u bioskope stiže veliki budžetski nastavak ove priče. Ali nećemo o tome, već o automobilu koji je viđen u filmskim trejlerima, a činilo se da je to samo virtuelna pojava. Za potrebe ovog projekta, Folksvagen je autorima poverio njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viziju električne Bube.

Do sada se smatralo da je automobil samo kompjuterski generisan fenomen, ali se na ulicama Pariza pojavilo prijatno iznenađenje, Beetle koncept napravljen od prave plastike, metala i gume. Automobil je bio parkiran ispred zgrade u kojoj se promoviše film. U osnovi, automobil izgleda kao nastavak razvoja Bube sa svim ključnim elementima dizajna.

Koncept Bube pojavio se u video snimku francuskog YouTube kanala pod nazivom Paris Videostars. Sada, naravno, ostaje nam samo da sačekamo da vidimo da li će sličan automobil jednog dana krenuti na puteve. Volksvagenova električna platforma MEB bi rado podržala takvo vozilo, ali poslednju reč imaju direktori...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.