U udesu na autoputu poginuo vlasnik Intermezzo kafe

Izvor: Blic, 27.Maj.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu na autoputu poginuo vlasnik "Intermezzo kafe"

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd - Niš između Malog Požarevca i Umčara oko 18 sati poginuo je Dragan Erić (50), vlasnik preduzeća "Intermezzo kafa".

On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Erić se nalazio za volanom svog "ford fokusa" novosadskih tablica kada je izgubio kontrolu nad automobilom koji se zatim zakucao u jednu bankinu, pa se okrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i probio u drugu bankinu nekih 50 metara dalje u smeru ka Nišu.

U automobilu nije bilo putnika. Okolnosti pod kojima je došlo do nezgode za sada nisu poznate, a ekipe Hitne pomoći i saobraćajna policija trenutno su na licu mesta. Na uviđaj je stigla i beogradska kriminalistička policija koja je preuzela istragu zbog indicija da je u pitanju sumnjiva smrt.

Na automobilu su vidljiva oštećenja za koja se pretpostavlja da nisu nastala usled udarca u ogradu, dok su i na Erićevoj glavi uočljive neobične povrede za saobraćajnu nesreću.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća na autoputu: Poginuo vlasnik "Intermeco kafe"

Izvor: S media, 27.Maj.2013

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd - Niš između Malog Požarevca i Umčara oko 18 sati poginuo je Dragan Erić (50), vlasnik preduzeća "Intermeco kafa"...On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Erić se nalazio za volanom svog "ford fokusa" novosadskih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.