Vlasnik Intermezzo kafe se ubio?

Izvor: B92, 27.Maj.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Intermezzo kafe se ubio?

Beograd -- Na autoputu Beograd - Niš, pet kilometara od naplatne rampe Bubanj potok, u automobilu je nađen mrtav Dragan Erić (50), vlasnik preduzeća "Intermezzo kafa".

Nesreća se dogodila oko 18 sati, između Malog Požarevca i Umčara. Kako saznajemo, u automobilu nije bilo drugih putnika.

Nezvanično saznajemo da je Erić imao prostrelnu ranu na glavi, a da je u automobilu kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronađen pištolj registrovan na njegovo ime.

Policija do sada nije izdala zvanično saopštenje, ali kako saznaje B92, sumnja se da je reč o samoubistvu.

Prema rečima očevica, Erićev automobil je velikom brzinom išao u smeru ka Nišu i nešto pre skretanja za Umčare izgubio kontrolu i udario u stubić bankine. Udarac je bio toliko jak da je "forda" rotirao za 180 stepeni i prednjim delom se zakucao u drugu bankinu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U udesu na autoputu poginuo vlasnik "Intermezzo kafe"

Izvor: Blic, 27.Maj.2013

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd - Niš između Malog Požarevca i Umčara oko 18 sati poginuo je Dragan Erić (50), vlasnik preduzeća "Intermezzo kafa"...On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Erić se nalazio za volanom svog "ford fokusa" novosadskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.