TUŽNA SUDBINA MLADOG MOMKA IZ ČAČKA: Vozač audija pokosio njega i devojku - bili srećno zaljubljeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 11:33

TUŽNA SUDBINA MLADOG MOMKA IZ ČAČKA: Vozač audija pokosio njega i devojku - bili srećno zaljubljeni (FOTO)

Pešak Mihajlo L. (26) iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" kojim je upravljao M. N. (23)

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu teške povrede, u vidu preloma, zadobila je devojka V. L. ali i vozač audija.

Vozač automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom.

- Automobil se kretao Bulevarom kralja Aleksandra ka Ustaničkoj ulici. Neposredno pre jezive tragedije on je preticao vozilo koje se kretalo ispred njega. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom i kada je pokušao da se vrati u svoju traku pokupio je mladića i devojku na pešačkom - kaže izvor iz istrage.

On dodaje da je nakon udarca u pešake "audi" izleteo van ulice, udario u parkirani automobil ali u stubiće i zid pored puta. Mihajlo je nastradao na mestu nezgode. Očevici kažu i da je mladić koji je vozio "audi" nakon nesreće bio potpuno van sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRŽALA GA ZA RUKU KADA JE NASTRADAO Oglasila se devojka poginulog Mihajla, objavila POTRESNU FOTOGRAFIJU

Izvor: Blic, 08.Dec.2022

Vikotrija L, devojka mladića koji je stradao u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra oglasila se samo nekoliko sati nakon stravičnog događaja.

Nastavak na Blic...

"UHVATIO SE ZA GLAVU, A ONDA ZA VRAT" Očevici stravične nesreće u Bulevaru u šoku: "Mladić koji je usmrtio Mihajla išao BRŽE OD 150 km/h!"

Izvor: Blic, 08.Dec.2022

Svedoci jezive saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra, prilikom koje je poginuo Mihajlo L. (26) iz Čačka, pričaju da je vozač "audija" Matija N. (23) išao brzinom većom od 150 kilometara na sat, te da je telo Čačanina kog je pokosio na pešačkom prelazu, od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.