Izvor: Blic, 08.Dec.2022, 14:40

"UHVATIO SE ZA GLAVU, A ONDA ZA VRAT" Očevici stravične nesreće u Bulevaru u šoku: "Mladić koji je usmrtio Mihajla išao BRŽE OD 150 km/h!"

Svedoci jezive saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra, prilikom koje je poginuo Mihajlo L. (26) iz Čačka, pričaju da je vozač "audija" Matija N. (23) išao brzinom većom od 150 kilometara na sat, te da je telo Čačanina kog je pokosio na pešačkom prelazu, od siline udarca letelo više od 30 metara!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OD SILINE UDARCA MIHAJILO LETEO 30 METARA: Jezivi detalji tragedije u Beogradu, vozač "audija" se hvatao za glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 10:51

Radovali smo se svadbi, a u samo jednom momentu nama je život pretvoren u pakao. Dom nam je zavijen u crno...Ovako su juče pričali rođaci Mihajila L. (26) iz Čačka, koji je u sredu uveče poginuo u saobraćajnoj nesreći u Beogradu, kada je na njega i njegovu dve godine mlađu verenicu Viktoriju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.