TUGA Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu automobila i autobusa, njena beba i dalje KRITIČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu automobila i autobusa, njena beba i dalje KRITIČNO

Mlada porodilja Jovana Milenković (25),teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Mlada porodilja Jovana Milenković (25), teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro dogodila na Čokotinom brdu kod Kruševca,preminula je u petak ujutruu kruševačkoj bolnici, nezvanično je potvrđeno "Novostima".

"To je moj sin poginuo..." Detalji tragedije kod Kruševca: Majka nastradalog Stefana (26) misli samo o jednom (FOTO)

Stanje pacijentkinje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je primljena u devetom mesecu trudnoće bilo je izuzetno teško od samog početka lečenja koje je otpočelo pre 24 sata.

Ceo dan trajala je borba lekara da se spasi život mladoj putnici koja je bila na zadnjem sedištu "fijata",koji se direktno sudario sa autobusom "Jugoprevoz" Kruševac na putu Kruševa-Kaonik.

Ovo su Stefan i Jovana koji su juče doživeli tešku nesreću kod Kruševca: On je preminuo, a za njen život se bore

Za volanom je bio njen suprug, Stefan Ilić (26),koji je poginuo na licu mesta, a do nje sestra, Teodora Milenković(20), još uvek na lečenju u bolnici, kao i otac, Saša Milenković lakše povređen u udesu.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Jovana Milenković

Izvor: B92, 11.Jan.2019

Jovana Milenković, koja je teško povređena u stravičnom udesu koji se dogodio u četvrtak, preminula je u petak ujutru u kruševačkoj bolnici, javljaju mediji...25-godišnjakinja je bila u devetom mesecu trudnoće i zajedno sa suprugom, ocem i sestrom je krenula na porođaj, kada je u automobil...

Nastavak na B92...

KRENULA DA SE PORODI PA POGINULA NA ZAVEJANOM PUTU! Tek rođena beba postala SIROČE, a rođak stradale Jovane otkrio jezivu činjenicu o udesu koji je porodicu zavio u crno!

Izvor: Kurir, 11.Jan.2019

Zla sudbina! Jovana Milenković (24), koja je bila u devetom mesecu trudnoće, podlegla je povredama dan kasnije, a njen muž Stefan Ilić (27) poginuo je na licu mesta u sudaru njihovog „fijata“ sa autobusom. Jovanin sin rođen je carskim rezom i bori se za život u bolnici u Kragujevcu!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.