Prorusko raspoloženje u Srbiji izazov za cijeli region

Izvor: VOA, 29.Apr.2024, 19:09

"Prorusko raspoloženje u Srbiji izazov za cijeli region"

U većini zemalja na Zapadnom Balkanu i dalje postoji snažna prozapadna orijentacija, dok se u Srbiji bilježi suprotni trend - raste prorusko raspoloženje, a pada podrška članstvu u Evropskoj uniji, rekao je u intervjuu za Glas Amerike Pol Mekarti, regionalni direktor za Evropu u Međunarodnom republikanskom institutu, povodom novog istraživanja u regionu koje je za tu američku nevladinu organizaciju uradio Ipsos.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Istraživanje: U Srbiji raste prorusko raspoloženje a pada podrška članstvu u EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2024

U većini zemalja na Zapadnom Balkanu i dalje postoji snažna prozapadna orijentacija, dok se u Srbiji beleži suprotan trend - raste prorusko raspoloženje, a pada podrška članstvu u Evropskoj uniji, rekao je u danas objavljenom intervjuu za Glas Amerike Pol Makarti, regionalni direktor za Evropu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.