Lokomotiva naletela na kamion na putnom prelazu, vozač kamiona lakše povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 17:31

Lokomotiva naletela na kamion na putnom prelazu, vozač kamiona lakše povređen

Na delu pruge Ruma - Brasina, između stanica Štitar i Petlovača, na putnom prelazu obezbeđenom "andrejinim krstom" i znakom "stop", lokomotiva koja je saobraćala sama, naletela je na kamion, koji se nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, a vozač kamiona je lakše povređen.
Do nezgode je došlo u 15.30 časova, a vozač kamiona je sa lakšim povredama kolima hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja, saopštila je kompanija "Srbija kargo" a.d.
Na lice mesta izašli su pripadnici MUP a, kao i Zajednička železnička komisija "Infrastruktura železnice Srbije i Srbija Kargo za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.