Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2024, 17:16

Vozač kamiona lakše povređen kada je lokomotiva naletela na kamion koji se nije zaustavio na putnom prelazu

Na delu pruge Ruma – Brasina, između stanica Štitar i Petlovača, na putnom prelazu obezbeđenom Andrejinim krstom i znakom "stop", lokomotiva koja je saobraćala sama, naletela je na kamion, koji se nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, saopšteno je iz "Srbija krago". Vozač kamiona je sa lakšim povredama kolima hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VOZ SE ZAKUCAO U KAMION Jeziva nesreća kod Rume: Povređen vozač kamiona hitno prevezen u Dom zdravlja

Izvor: Blic, 16.Maj.2024

Na delu pruge Ruma Brasina, između stanica Štitar i Petlovača, na putnom prelazu obezbeđenom Andrejinim krstom i znakom Stop, lokomotiva koja je saobraćala sama, naletela je na kamion, koji se nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.