ŠVERCER CIGARETA BEŽAO OD POLICIJE, PA NAPRAVIO HAOS NA IBARSKOJ Stravični prizori na mestu nesreće, jedna osoba poginula, dve teško povređene

Izvor: Press, 21.Maj.2020, 10:31

ŠVERCER CIGARETA BEŽAO OD POLICIJE, PA NAPRAVIO HAOS NA IBARSKOJ Stravični prizori na mestu nesreće, jedna osoba poginula, dve teško povređene

Na Ibarskoj magistrali, na delu puta od Čačka ka Kraljevu, u selu Preljina, jutros je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život, a dve su teško povređene.
Foto:Blic
Do udesa je došlo kada je vozač automobila market "fijat" koje je dolazilo iz pravca Čačka, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je od siline udara završilo u kanalu, a vozač poginuo na licu mesta.

Foto: Tanjug, Rina / screenshot
Stravična saobraćajna nesreća na Ibarskoj
Kako agencija RINA nezvanično saznaje od očevidaca, vozač iz Čačka pokušavao je da pobegne policijskoj patroli i preticao je taksi vozilo i zato prešao u suprotnu traku.
Foto: Tanjug, Rina / screenshot
Stravična saobraćajna nesreća na Ibarskoj

Prema rečima očevidaca, prilikom pretresa kod njega je pronađen pun gepek cigareta.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGNORISAO NAREĐENJE DA ZAUSTAVI VOZILO, PA DODAO GAS Švercer cigareta napravio stravičan karambol na Ibarskoj, pa izašao iz smrkskanog auta i nastavio DA BEŽI PEŠKE (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2020

Švercer cigareta Esad F. (41) oglušio se o naredbu policajca da zaustavi vozilo, dodao je gas, policajci su krenuli za njim. Nekoliko trenutaka kasnije izazvao je stravičnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod Čačka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.