Izvor: Radio 021, 21.Maj.2020, 10:26

FOTO, VIDEO: Izazvao udes kod Čačka bežeći od policije, jedna osoba poginula a dve teško povređene

Jedna osoba je poginula, a dve teško povređene u udesu koji se jutros oko 7:30 časova dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina kod Čačka.

Do nesreće je došlo na delu puta od Čačka do Kraljeva kada je vozač "fijata" prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca. To vozilo je od siline udara završilo u kanalu, a vozač je poginuo na licu mesta.

U čačansku Opštu bolnicu primljene su dve povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osobe koje nisu životno ugrožene, potvrdila je za RTS dr Biljana Kočović iz te zdravstvene ustanove. Jedan pacijent upućen je kod ortopeda na pregled, dok se za drugog čekaju nalazi.

Prema nezvaničnim informacijama agencije RINA, vozač fijata je izazvao udes dok je pokušavao da pobegne policijskoj patroli zbog čega je preticao taksi vozilo i prešao u suprotnu traku.

Prilikom pretresa njegovog vozila navodno je pronađen pun gepek cigareta.

Čačak-Kraljevo, opasan udes... pic.twitter.com/OvOAIROr62

— Ceka€Guja (@GujaCeka) May 21, 2020
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula, dve u teškom stanju: Vozač bežao od policije i izazvao težak udes kod Preljine (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Maj.2020

Jedna osoba je poginula, a dve teško povređene u udesu koji se jutros dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina kod Čačka ČAČAK – U stravičnom udesu koji se dogodio oko 7.30 časova na Ibarskoj magistrali, u Preljini, jedna osoba je poginula, dok je dvoje njih teško...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.