PROŠLA JE ŽIVOT BAŠ ONAKO KAKO TREBA Jedna od poslednjih objava poginule organizatorke popularne emisije izaziva jezu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 15:51

"PROŠLA JE ŽIVOT BAŠ ONAKO KAKO TREBA" Jedna od poslednjih objava poginule organizatorke popularne emisije izaziva jezu (FOTO)

Poginula u saobraćajnom udesu.

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali preminula je organizatorka TV serijala "Kuća od srca".

Reč je o Jasmini Mihajlović koja je podlegla povredama u Opštoj bolnici u "Studenici".

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe TV serijala "Kuća od srca", a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Jasmina je pre samo nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram imala svoju poslednju objavu, a nedavno je objavila i potresnu poruku uz svoju fotografiju:

A post shared by jasmina mihajlovic (@jasminamihajlivic)

Inače, Jasmina je poslednju objavu na Instagramu imala početkom aprila koja je bila crno-bela.

A post shared by jasmina mihajlovic (@jasminamihajlivic)
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.