OVO JE ORGANIZATORKA POPULARNE EMISIJE KOJA JE POGINULA U SUDARU: Jasmina izgubila život na Ibarskoj magistrali

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 15:51

OVO JE ORGANIZATORKA POPULARNE EMISIJE KOJA JE POGINULA U SUDARU: Jasmina izgubila život na Ibarskoj magistrali

Podlegla je povredama nakon stravične saobraćajne nesreće

Organizatorka emisije "Kuća od srca", Jasmina preminula je u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu, nakon strašnog udesa na Ibarskoj magistrali.

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali povređen je i jedan muškarac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se trenutno nalazi u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život.

Voditelj emisije "Kuća od srca" Žarko Lazić u trenutku nesreće nije bio sa ekipom.

Jasmina se, zajedno sa vozačem, nalazila u kamionetu "fijat" beogradske registracije, kao organizatorka poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca", na koji je naleteo kamion prokupačke registracije.

Kako se pretpostavlja, kamionet je pokušavao da se sa sporednog puta uključi na glavni kada je na njega, krećući se prema Kraljevu, naleteo kamion. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Ona je na svom Instagram profilu često objavljivala fotografije.

A post shared by jasmina mihajlovic (@jasminamihajlivic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PROŠLA JE ŽIVOT BAŠ ONAKO KAKO TREBA" Jedna od poslednjih objava poginule organizatorke popularne emisije izaziva jezu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021

Poginula u saobraćajnom udesu...U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali preminula je organizatorka TV serijala "Kuća od srca"...Reč je o Jasmini Mihajlović koja je podlegla povredama u Opštoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.