Na antivladinim protestima u Iraku 19 mrtvih (VIDEO)

Izvor: Beta, 03.Okt.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na antivladinim protestima u Iraku 19 mrtvih (VIDEO)

U sukobima policije i demonstranata na antivladinim protestima u Iraku poginulo je 19 ljudi, a 45 ih je povredjeno, saopštile su danas lokalne vlasti.Lekari su rekli da je 10 ljudi poginulo noćas na protestima na jugu zemlje.Policija je danas pucala iz vatrenog oružja da bi rasterala desetine demonstranata koji su palili gume na centralnom bagdadskom trgu uprkos policijskom času koji je tek stupio na snagu.Protesti u Bagdadu i drugim gradovima Iraka podstaknuti su ekonomskim razlozima.Počeli su 1. oktobra na bagdadskom Trgu Tahrir, kada je policija počela da baca šok bombe i ispaljuje gumene metke i suzavac da rastera demonstrante.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se protest u Bagdadu, policija pucala da bi rasterala demonstrante

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2019

Policija je danas pucala iz vatrenog oružja da bi rasterala desetine demonstranata koji su palili gume na centralnom bagdadskom trgu uprkos policijskom času koji je tek stupio na snagu, prenosi agencija Frans pres...Protesti u Bagdadu i drugim gradovima Iraka podstaknuti ekonomskim razlozima...U sukobima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.