Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U TETOVU Maloletnica "audijem" udarila u autobus, šteta skoro 4 MILIONA DINARA!

Automobil "audi" koji je vozila jedna 16-godišnja devojčica sudario se sa autobusom na autoputu Gostivar-Tetovo, saopštila je danas tetovska policija.

Kako prenose lokalni mediji, u tom sudaru koji se dogodio juče oko 15.30, lakše su povređene devojčica koja je vozila "audi" i njene dve saputnice, stare 17 i 18 godina, dok je treći saputnik, star 18 godina, prošao bez povreda.

Policija utvrđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzrok nesreće, ali prema prvim procenama, do sudara "audija" i autobusa "setra", došlo je zbog prebrze vožnje, a ukupna šteta je 200.000 denara (4.000.000 dinara).

Portparol policije u Tetovu Marjan Josifovski je izjavio da je u tetovsko-gostivarskom regionu, u sevorazapadnoj Makedoniji, za devet meseci ove godine otkriveno 1.500 osoba koje su vozile bez vozačke dozvole, među kojima su neretko bili maloletnici.

"Samo u ovom mesecu, zaključno s današnjim danom, na području Tetova otkriveno je 180 osoba koje su upravljale vozilom bez dozvole. Deo njih je vozio i taksi vozila, minibuseve, kombije za prevoz putnika, čak i autobuse", rekao je Josifovski.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.