Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2024, 05:31

Leo Mesi navijao za Nikolu Jovića! I Suarez grickao nokte zbog Majamija, ali od Bostona nije bilo spasa

S. T.

Pravi skup fudbalskih legendi gledao je četvrti meč Majamija i Bostona
Foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Legendarni argentinski fudbaler, Lionel Leo Mesi navijao je ove večeri sa tribina za našeg Nikolu Jovića i ekipu Majami Hita, ali ovi nažalost nisu uspeli da ga obraduju, jer su doživeli i drugi poraz kod kuće u NBA plej-ofu od Bostona, posle kojeg Seltiksi imaju tri meč lopte za prolazak u drugu rundu.
Nije noćas ništa polazilo od ruke Majamiju, koji je na poluvremenu imao 17 poena minusa, a do kraja je uspeo samo da ublaži poraz....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Mesi navijao, Suarez grickao nokte, ali je Jovićev tim blizu eliminacije /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 30.Apr.2024

Košarkaši Bostona stigli su do 3:1 u plej-of seriji NBA lige i na korak su do plasmana u narednu rundu na Istoku pošto su u gostima savladali Majami sa 102:88.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.