Muškarac povredjen u lančanom sudaru na Ibarskoj magistrali

Izvor: Beta, 27.Feb.2021, 20:19

Muškarac povredjen u lančanom sudaru na Ibarskoj magistrali

U saobraćajnoj nesreći danas u 16.20 kada su se lančano sudarila dva teretna vozila i automobil na Ibarskoj magistrali u blizini Rušnja u smeru ka Lipovici, povredjen je muškarac star 46 godina.Kako je agenciji Beta rečeno u Hitnoj pomoći povredjen je vozač automobila, i on je prevezen u bolnicu.Zbog ove nezgode saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je obustavljen u oba smera do 17.00, a potom je pušten u smeru ka Beogradu.U 17.45 saobraćaj na Ibarskoj magistrali je potpuno normalizovan, rekli su Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac povređen u lančanom sudaru na Ibarskoj magistrali

Izvor: Danas, 27.Feb.2021

U saobraćajnoj nesreći danas u 16.20 kada su se lančano sudarila dva teretna vozila i automobil na Ibarskoj magistrali u blizini Rušnja u smeru ka Lipovici, povređen je muškarac star 46 godina.

Nastavak na Danas...

Teška saobraćajna nesreća na Novom Beogradu: Povređen vozač automobila koji se prevrnuo na krov

Izvor: B92, 27.Feb.2021

Muškarac star 30 godina povređen je u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu večeras oko 20.30...Kako je agenciji Beta rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova, on je bio u jednom od dva automobila koja su se sudarila na raskrsnici ulica Pariske komune i Mihajla Pupina, nakon čega se jedan od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.