VEČITI SU IZNELI JEDINSTVENU INICIJATIVU: Oglasila se Zajednica Superlige - OVO je ODGOVOR Zvezdi i Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 18:16

VEČITI SU IZNELI JEDINSTVENU INICIJATIVU: Oglasila se Zajednica Superlige - OVO je ODGOVOR Zvezdi i Partizanu

Nije se dugo čekalo.

Večiti rivali su prethodne večeri u zajedničkom saopštenju (pročitajte OVDE) izneli zahteve u interesu srpskog fudbala pred danšanju Skupštinu Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, koja održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

Kako se navodi, ocenjeno je da su organizaciono obe lige uspešno sprovedene uzimajući u obzir veoma teške uslove koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa.

- Svi subjekti uključeni u sprovođenje takmičenja zaslužni su za uspešno okončanje sezona koje su u istoriji imale najveći broj utakmica, čak 380 utakmica i svakoj ligi - stoji u saopštenju zajednice, u kome se dalje navodi:

- Klubovi su obavešteni o uvodenju postupka licenciranja za takmičenje u Prvoj ligi Srbije kao i o intenciji koja se odnosi na smanjenje broja klubova učesnika u Super ligi Srbije i promene sistema takmičenja u narednom periodu. Takođe klubovi su upoznati sa odlukom o sistemu takmičenja za narednu sezonu i implementacijom VAR tehnologije na utakmicama Superlige Srbije.

Na sastanku je inicirano da se od FS Srbije zatraži veća zastupljenost profesionalnih klubova u izvršnim organima saveza i time podigne kvalitet saradnje u okviru fudbalskih organa.

Zajednice Superlige i Prve lige Srbije izrazile su i nadu da će se u narednoj sezoni stvoriti bolji epidemiološki uslovi, koji će omogućiti prisustvo navijača na stadionima i intenzivniji rad organa Zajednice.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.