Granatiran Melitopolj, ruske snage oborile dve rakete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2022, 08:17

Granatiran Melitopolj, ruske snage oborile dve rakete

Snažne eksplozije čule su se rano jutros u ukrajinskom gradu Melitopolju koji je pod ruskom kontrolom, prenosi TAS S sa lica mesta.

Agencija Ria Novosti izveštava, pozivajući se na izjavu zvaničnika ruske civilno-vojne uprave Zaporoške oblasti Vladimira Rogova da su se nešto posle ponoći čule četiri eksplozije a da su sistemi ruske PVO oborili dve ukrajinske rakete.

"Kao rezultat rada ruskih sistema protivvazdušne odbrane u oblasti Melitopolja, oborene su dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rakete koje su militanti oružanih snaga Ukrajine ispalili na civilnu infrastrukturu i stambena naselja grada", saopštio je na svom Telegram kanalu Rogov.

On je za TAS S pojasnio da su, prema prvim informacijama, oružane snage Ukrajine granatirale grad iz višecevnih raketnih bacača HIMARS.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.