Izvor: Blic, 22.Jan.2022, 21:05

ŽIVOT U STRAHU PORED MAGISTRALE SMRTI Oni žive kod NAJCRNJE TAČKE na Ibarskoj: "Voze kao po pisti - 200 km/h! Deca sama ne smeju ni do škole, krećemo se NA SOPSTVENU ODGOVORNOST"

Znali su ovuda da voze i do 200 km/h. A najteže je nama, jer nam se kuće nalaze pored puta. Decu ne puštamo ni da se igraju na strani koja gleda ka magistrali. Svi rekordi ibarske magistrale, kada je reč o brzini kretanja vozila, postignuti su na ovoj deonici magistralnog puta, između Tavnika i Katrge, odnosno na putu od Kraljeva do Čačka. Ako se ikada bude postavio radar, onda ćete videti koje su to brzine, kaže za "Blic" Dragutin Jevtović iz Tavnika.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ONI ŽIVE KOD NAJCRNJE TAČKE NA "MAGISTRALI SMRTI" Na ovom delu puta automobili proleću 200 na sat - deca sama ne smeju ni do škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022

Meštani Tavnika, sela koje se nalazi na magistralnom putu Kraljevo – Preljina, ne mogu da pronađu odgovore na problem koji ih godinama unazad veoma plaši - bahate i veoma brze vožnje većine vozača..Znali su ovuda da voze i do 200 km/h. A najteže je nama, jer nam se kuće nalaze pored puta. Decu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.