Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 13:44

DEVOJKA (18) KOJA JE VOZILA BEZ DOZVOLE PREBAČENA U BEOGRAD Lekari joj se bore za život, otac poginuo na licu mesta: Novi detalji nesreće u Bogatiću

Devojka D. P. (18) koja je vozila "bmw" bez vozačke dozvole u teškom je stanju zbog čega je prebačena za Beograd. Ona je sinoć u Bogatiću sletela sa puta, kada je njen otac koji je bio na mestu suvozača poginuo na mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVE SCENE NA MESTU STRAVIČNE NESREĆE U BOGATIĆU Ćerka bez dozvole vozila oca sa svadbe, pa se zakucali u drvo, BMW potpuno smrskan (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Okt.2023

Devojka D. P. vozila je bez dozvole "bmw" a na mestu suvozača je bio njen otac, kada su sinoć sleteli sa puta u Bogatiću i zakucali se u drvo. Čovek je stradao na licu mesta, a jezive fotografije vozila svedoče koliko je udar bio silovit.

Nastavak na Blic...

LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT! Devojka povređena u stravičnom udesu kod Bogatića HITNO PREBAČENA ZA BEOGRAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023

Suvozač je na licu mesta preminuo...Devojka (18) iz Badovinaca, koja je teško povređena jutros u saobraćajnoj nezgodi kod Bogatića transportovana je iz šabačke bolnice u Klinički centar u Beogradu...Devojku je u komi sa mesta nesreće u šabačku bolnicu transportovala hitna služba Doma zdravlja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.