TUGA U SUBOTICI: Grad u žalosti zbog tragične pogibije dečaka na Divčibarama, sahrana Alekse u četvrtak

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U SUBOTICI: Grad u žalosti zbog tragične pogibije dečaka na Divčibarama, sahrana Alekse u četvrtak

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Divčibarama u utorak poginuo je Aleksa Dimitrov (10) iz Subotice. Građani su u neverici i sa tugom komentarišu ovu nesreću u kojoj su povređene i dve devojčice T. S. i V. T Grad na severu Bačke je u žalosti zbog tragične pogibije Alekse Dimitrova, učenika trećeg razreda subotičke OŠ „Miloš Crnjanski“, koji je stradao kada je na kolonu dece na Divčibarama koja su bila na ekskurziji na ovoj planini naleteo automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozač V.V. (43). U školi niko nije davao izjave za medije, ali smo saznamo smo da su povodom ove tragedije održani sastanci aktiva roditelja i drugih školskih organa. Novinarske ekipe nisu mogle ni da priđu porodičnoj kući Dimitrovih, jer su prijatelji porodice blokirali taj deo ulice Antona Aškerca. Pročitajte još - BAKA NASTRADALOG DEČAKA U SUZAMA: Aleksa je trebalo da nam se vrati sa rekreativne, a sada ga više nećemo videti Građani Subotice u neverici i sa tugom komentarišu ovu tragičnu nesreću u kojoj su povređene i dve Aleksine vršnjakinje T. S. i V. T. Đaci iz njegovog odeljenja koji se se u utorak vratili u Suboticu, saznali su da im je drug mrtav i ostavljaju cveće u dvorištu škole. Komemoracija za malog Aleksu Dimitrova biće održana u četvrtak, 14. juna u 11 sati u školi, a sahrana je u 15,30 na pravoslavnom groblju „Dudova šuma“ u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Cveće i upaljene sveće za Aleksu, u četvrtak sahrana,"tojota" bila ispravna

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018

Na vozilu kojim je Vukašinović naleteo na kolonu dece nije bilo kvarova. U Osnovnoj školi "Miloš Crnjanski" dečji smeh zamenile suze. T. S. i V. T. upućene na kućno lečenje NEMA više mog deteta. Grozno se osećamo i ne daj bože nikome ovo što se nama desilo - kaže, za...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.