MASTERS MONTE KARLO: Italijan zaustavio Kecmanovića na prvom koraku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 12:56

MASTERS MONTE KARLO: Italijan zaustavio Kecmanovića na prvom koraku (FOTO)

Meč trajao 85 minuta.

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je na startu Mastersa u Monte Karlu Fabija Fonjinija. Posle 85 minuta igre Italijan je slavio sa 6:2, 7:5.

Kecmanović je veoma loše započeo meč u Monte Karlu. Odmah na startu dozvolio Fonjimiju da napravi brejk, često pravio greške i posle samo 34 minuta imao set zaostatka,

Sasvim druga slika viđena je u nastavku meča. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Italijan poveo sa 2:0 na početku drugog seta, Kecmanović je tada krenuo da igra kako zna i ume. Veoma brzo srpski teniser je poveo sa 4:3.

Defending champ starts well

Fabio Fognini beats Miomir Kecmanovic 6-2 7-5 to begin title defence in Monte-Carlo pic.twitter.com/Y4JtHwK4QV

— We Are Tennis (@WeAreTennis) April 13, 2021

Međutim, opet je usledio pad koncentracije Kesmanovića. Usledila je serija brejkova, da bi pri rezultatu Fonjini došao do tri meč lopte i rutinski došao do trijumfa. Potom se igralo gem po gem, sve do 6:5 kada je Fonjini došao do tri vezane meč-lopte i pobede.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Fonjini će u drugoj rundi igrati protiv Džordana Tompsona iz Australije koji je u prvom kolu bio bolji od Benoe Pera sa 2:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fonjini nakon dva dana i dva seta bolji od Kecmanovića

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2021

Miomir Kecmanović poražen je u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.