Koko Gof osvojila turnir, pa na narednom zaustavljena u prvom kolu

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koko Gof osvojila turnir, pa na narednom zaustavljena u prvom kolu

Američka teniserka Kori Gof izgubila je u prvom kolu turnira u Luksemburgu, samo tri dana nakon što je osvojila svoju prvu WTA titulu. Gof je izgubila od Ruskinje Ane Blinkove sa 6:4, 6:0.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Amerikanka je u drugom setu osvojila samo osam poena, a Blinkova je pobedu osigurala vinerom iz forhenda i tako zakazala duel sa Nemicom Tatjanom Marijom.
Gof, 15-godišnja Amerikanka, u nedelju je postala najmlađa teniserka koja je osvojila WTA turnir od 2004. godine pošto je u finalu turnira u Lincu pobedila Jelenu Ostapenko.
Znam da je sjajna teniserka i znam da je ovde došla posle osvojene titule, tako da sam bila spremna – rekla je Blinkova.


The post Koko Gof osvojila turnir, pa na narednom zaustavljena u prvom kolu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.