PRITAJENI VIRTUOZ: Andrija Živković je najbolji asistent Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 23:13

PRITAJENI VIRTUOZ: Andrija Živković je najbolji asistent Svetskog prvenstva

Samo tako nastavi.

Završeno je drugo kolo grupne faze Mundijala, sve ekipe su odigrale po dva meča i već su poznati neki učesnici osmine finala, kao i timovi koji se vraćaju kući (ili ostaju tamo, u slučaju Katara).

Posle dve kompletirane faze najbolji strelci na najvećoj fudbalskoj smotri su Kilijan Mbape i Ener Valensija sa po tri pogotka, a najbolji asistent - Andrija Živković.

Naš reprezentativac je zabeležio dva uspešna dodavanja za gol i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa tim skorom je izjednačen sa još četiri fudbalera. Oni su Hari Kejn, Ivan Perišić, Đordi Alba i Bruno Fernandeš.

Kada bi se sada završio Mundijal, upravo bi Živković bio taj koji je proglašen najboljim asistentom turnira pošto je odigrao najmanje minuta među pet igrača sa po dve asistencije. Naravno, to nije slučaj, ali nadamo se svakako da će as PAOK-a da nastavi svoju seriju već protiv Švajcarske.

Podsetimo, obe asistencije Živković je zabeležio protiv Kameruna. Jednu za Sergeja Milinković-Savića, drugu za Aleksandra Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati prvi parovi nokaut faze Mundijala

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 23:10

Pobeda Engleske i Sjedinjenih Američkih Država dobili smo prve parove osmine finala Svetskog prvenstva...Ekipa Gereta Sautgejta rutinski je odradila posao protiv Velšana i u prvoj rundi nokaut faze igraće protiv selekcije Senegala...U drugoj utakmici grupe B bilo je dosta dramatičnije. SAD je uspela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.