NIJE TAKO JEDNOSTAVNO: Posle pobede Brazila, EVO šta je potrebno Srbiji za osminu finala Mundijala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 20:11

NIJE TAKO JEDNOSTAVNO: Posle pobede Brazila, EVO šta je potrebno Srbiji za osminu finala Mundijala

Situacija je nešto bolja.

Selekcija Brazila savladala je Švajcarsku (1:0) i poprilično učinila reprezentaciji Srbije u borbi za osminu finala Svetskog prvenstva.

Srbija je remizirala sa Kamerunom (3:3) i posle tog duela nije bilo mnogo razloga za optimizam među navijačima i reprezentativcima, a sada je situacija znatno bolja.

Naime, ako žele da prođu u osminu finala Orlovi moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobede Švajcarsku bilo kojom razlikom i da se nadaju da Kamerun neće savladati Brazil. Takođe postoji i opcija u slučaju šokantnog trijumfa Afrikanaca, da Srbija mora da juri gol razliku veću od Kameruna, ali to je ruku na srce malo verovatno.

Mečevi poslednjeg kola igraju se u petak od 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.