HOROR U ZOO VRTU: Prešla zaštitnu ogradu zbog selfija, napao je jaguar (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U ZOO VRTU: Prešla zaštitnu ogradu zbog selfija, napao je jaguar (VIDEO)

Jaguar iz zoo vrta u Arizoni, inače, prema njegovim rečima i ranije je napao jednog posetioca koji je preskočio ogradu, ali ne tako ozbiljno kao ovog puta U zoološkom vrtu u Arizonu jaguar je napao ženu koja je preskočila zaštitnu ogradu da bi napravila selfi. Njene povrede nisu opasne po život, a incident se dogodio kada je žena preskočila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << barijeru kako bi se fotografisala s jaguarom, koji je proturio šapu kroz rešetke i zgrabio je tako da joj je napravio duboke ogrebotine. Direktor "Svetskog zoološkog vrta za divlje životinje" Majki Olson rekao je da ne postoji način da ljudi koji preskaču zaštitnu igradu izbegnu takve situacije, jer, kako je naveo, one su tu sa dobrim razlogom. Pročitajte još - HOROR U ZOO VRTU: Tigar napao radnicu, posetiooci ga gađali stolicama Jaguar iz zoo vrta u Arizoni, inače, prema njegovim rečima i ranije je napao jednog posetioca koji je preskočio ogradu, ali ne tako ozbiljno kao ovog puta. On je potvrdio da je incident u subotu bio rezultat "ljudske greške" i da jaguar neće biti "uspavan".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prešla zaštitnu ogradu zbog selfija, napao je jaguar

Izvor: OkRadio.rs, 11.Mar.2019

U zoološkom vrtu u Arizoni jaguar je napao ženu koja je preskočila zaštitnu ogradu da bi napravila selfi. Povrede koje je žena zadobila nisu opasne po život, a incident se dogodio kada je žena preskočila barijeru kako bi se fotografisala s jaguarom, koji je proturio šapu kroz rešetke i zgrabio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.