Izvor: Radio 021, 11.Mar.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prešla zaštitnu ogradu zoo vrta da napravi selfi, napao je crni panter

Ženu koja je prešla zaštitnu ogradu u zoološkom vrtu u Arizoni kako bi napravila selfi, napao je crni panter iz obližnjeg kaveza.

Ona je pokušala da priđe što bliže panteru kako bi napravila fotografiju, ali to se nije svidelo životinji kojoj nije dugo trebalo da svojim kandžama dohvati ženu.

Na sreću, žena nije zadobila rane opasne po život, ali životinja je ostavila duboke posekotine na njenim rukama.

Direktor zoološkog centra Miki Olson >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izrazio je žaljenje zbog incidenta i upozorio ljude da zaštitne ograde postoje iz dobrog razloga. Kako je rekao, ista životinja je i ranije napala čoveka koji je prešao ogradu. Prema njegovim rečima, ovaj incident rezultat je ljudske nepažnje i panter zbog toga neće biti eutanaziran.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBAR SELFI JE IPAK NAJVAŽNIJI: Ženu napao jaguar dok je pozirala za savršenu fotografiju! Naučila lekciju na bolniji način! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Mar.2019

Ženu koja je bila u poseti u zoološkom vrtu u Arizoni napao je jaguar, ali njenom krivicom.

Nastavak na Kurir...

Horor u zoo vrtu: Ženu napao jaguar (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019

U zoološkom vrtu u Arizoni jaguar je napao ženu koja je preskočila zaštitnu ogradu da bi napravila selfi...Foto: Youtube/screenshot/ABC NEWS..Njene povrede nisu opasne po život, a incident se dogodio kada je žena preskočila barijeru kako bi se fotografisala s jaguarom, koji je proturio šapu kroz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.