Reagovanja na Vučevićev ekspoze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 18:43

Reagovanja na Vučevićev ekspoze

U reagovanjima političkih stranaka i funkcionera na današnji ekspoze mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića preovladavaju mišljenja da se radi o hrabrom ali realnom planu za rad Vlade u narednom mandatu.
Marković - Verujem da će svi planovi biti realizovani
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma čestitao je danas mandataru za sastav vlade Milošu Vučeviću na ekspozeu koji je danas predstavio u Skupštini Srbije, dodajući da je siguran da će svi planovi za naredne četiri godine biti realizovani.
Marković je u raspravi posle predstavljanja ekspozea rekao da ljudi koji živi na selu, odnosno poljoprivredni proizvođači nikada nisu imali bolje uslove za razvoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini?

Izvor: Danas, 02.Maj.2024, 09:46

Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović kritikovala je danas opoziciju, ali i vlasti pre 2012. godine i istakla da u ekspozeu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića nema ničega što bi neko mogao da kritikuje, pa je kritikovan on lično.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.