11.05.2013 ::: Euro Sumar-Jeftinije servisiranje Suzuki automobila starijih od pet godina

Izvor: AutoMagazin, 11.Maj.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11.05.2013 ::: Euro Sumar-Jeftinije servisiranje Suzuki automobila starijih od pet godina

S namerom da afirmiše preporuku proizvođača – da će vozilo pouzdano funkcionisati, a vožnja biti bezbedna jedino ako se održavanje, i nakon isteka garancije, obavlja u ovlašćenom servisu, uvoznik, distributer i serviser Suzuki automobila, beogradski Euro Sumar, pokrenuo je akciju pod nazivom „5+“.

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

Jeftinije servisiranje starijih Suzukija

Izvor: B92, 12.Maj.2013, 11:43

Vlasnici Suzuki vozila koja su starija od 5 godina od sada mogu da u ovlašćenom servisu ovog proizvođača u Srbiji servisiraju svoj automobil po cenama koje su niže i do 30 odsto...S namerom da afirmiše preporuku proizvođača – da će vozilo pouzdano funkcionisati, a vožnja biti bezbedna jedino...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.