Izvor: Blic, 05.Maj.2024, 07:30

"Ne dozvolite da se TOLIKO RAZBOLITE DA DETE NE MOŽETE DA DRŽITE U RUKAMA" Tara Simov objavila potresnu sliku svog tela nakon drame sa ocem deteta: "Oni su rođeni bolesni"

Bivša učesnica rijalitija "Zadruge" Tara Simov nedavno je saopštila da se razišla od svog partnera Danila Raičevića koji joj, kako je tada rekla, nije dozvolio da uđe u stan u kojem se nalazi njihov zajednički sin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tara Simov tvrdi da ju je Danilo FILIZKI ZLOSTAVLJAO, objavila jezive fotografije: On se odmah oglasio, pa pokazao OGREBOTINE po celom telu: "Bila je u zatvoru"

Izvor: Blic, 05.Maj.2024

Bivša učesnica rijalitija "Zadruge" Tara Simov i njen , sad već bivši dečko, Danilo Raičević vode rat na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.