Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2024, 16:14

NASTAVLJA SE RAT SAOPŠTENJIMA: Crvena zvezda se oglasila pred treći meč finala ABA lige!

Zvezda podseća na nešto što se desilo u prošlosti Košarkaši Crvene zvezde pripremaju se za gostovanje ekipi Partizana u „Beogradskoj areni“ u okviru trećeg meča finalne serije ABA lige. Uoči ovog važnog susreta, Crvena zvezda se oglasila novim saopštenjem koje je izazvalo pažnju javnosti. U svom saopštenju, crveno-beli su se osvrnuli na događaje iz 2022. ... Read more
The post NASTAVLJA SE RAT SAOPŠTENJIMA: Crvena zvezda se oglasila pred treći meč finala ABA lige! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Beogradska Arena

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda traži fer suđenje: Neke stvari se frapantno podudaraju

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2024

Nakon što se Crvena zvezda oglasila povodom ekspertize suđenja na prvog meču finala ABA lige, sada se klub ponovo javio sa saopštenjem. Ovoga puta je u pitanju oglašavanje povodom "frapantnih sličnosti" sa 2022. godinom i utakmicama sa Partizanom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ZNAJU ŠTA TREBA ČINITI: Sferopulos i Lazić složni pred gostovanje Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2024

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos i kapiten tima Branko Lazić izneli su očekivanja pred treći meč finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Prva fotografija Lazarevića: Velika rana ispod oka, evo kako izgleda košarkaš Zvezde posle napada Nanelija /FOTO/

Izvor: Sportal.rs, 19.Maj.2024, 13:19

Neverovatna dešavanja uoči trećeg meča finala ABA lige. Između treninga Crvene zvezde i Partizana u Areni došlo je do razmene reči između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, a sve se završilo tako što je Amerikanac pesnicom udario igrača tima sa Malog Kalemegdana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.