Izvor: Blic, 18.Maj.2024, 16:16

CRNOGORKA (14) PLANIRALA MASAKR U GRACU Policija kod devojčice našla sekiru i nož i jezive snimke: Htela je da POBIJE ŠTO VIŠE "NEVERNIKA"

Devojčica (14), poreklom iz Crne Gore, osumnjičena je da je htela da izvede napad u Gracu, a istražitelji su tokom pretresa njene kuće pronašli oružje i užasne fotografije i video-snimke odrubljivanja glava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena djevojčica iz Crne Gore: Kupila sjekiru da "ubije nevjernike i ljude u crnom"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2024

Djevojčica (14), porijeklom iz Crne Gore, osumnjičena je da je htjela da izvede napad u Gracu, a istražitelji su tokom pretresa njene kuće pronašli oružje i užasne fotografije i video-snimke odrubljivanja glava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Devojčica iz Crne Gore uhapšena u Gracu: Osumnjičena da je planirala teroristički napad

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2024, 07:50

U Gracu je uhapšena 14-godišnja devojčica, crnogorska državljanka, koja je osumnjičena da je planirala teroristički napad nožem u centru tog austrijskog grada, saopštila je policija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.