Izvor: Piplmetar.rs, 05.Maj.2024, 07:32

Kakve reči! Entoni Edvards nazvao Jokića najboljim igračem na svetu: „Igrati protiv njega… Zabavno je“

S. L.

Mladi bek je imao samo reči hvale
Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Minesota Timbervulfsa su slavili protiv Denver Nagetsa u prvoj utakmici polufinala Zapada sa 106:99, gde je ubedljivo najbolji na terenu bio Entoni Edvards.
Bek Minesote je postigao 43 poena i najzaslužniji je za to što je njegova ekipa slavila.
On je nakon meča na neki način odao počast i protivniku, Nikoli Jokiću za koga je rekao da je najbolji igrač na svetu.
Igrati protiv najboljeg igrača na svetu je zabavno. Igrati protiv najboljeg tima na svetu, uvek je zabavno. Kao što sam rekao, imaju sjajnog trenera, disciplinovani si,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"To pričaju gubitnici!" Nikola Jokić jasno poručio: Voleo bih da imam klona, da izađem i odmorim

Izvor: Sportal.rs, 05.Maj.2024

Doživeo je Denver poraz u prvom meču finala Zapada na svom terenu jer je Minesota bila bolja posle četiri četvrtine rezultatom 106:99. Posle meča, pred medije je izašao Nikola Jokić koji je potpuno iskreno govorio o problemima, kao i razlozima poraza.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.