Izvor: Danas, 18.Maj.2024, 18:38

Miljuš: Izvestaj ODIHR-a potvrdio da nema promena izbornih uslova

“Misija ODIHR-a za posmatranje lokalnih izbora u Srbiji u svom izveštaju za period od 30. aprila do 14. maja ukazuje da mediji "nedosledno primenju zakon", da se izbori odvijaju u uslovima dominacije vladajuće stranke i Aleksandra Vučića čije ime je u nazivu svih lista i izražava "zabrinutost zbog moguće kupovine glasova i pritisaka na birače" i tako potvrđuje ono što je jasno svima - da uslovi za organizaciju demokratskih izbora 2. juna ne postoje”, izjavio je Branko Miljuš, narodni poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde, a saopštila SSP.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miljuš: Izvestaj ODIHR potvrdio da nema promena izbornih uslova

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2024

Misija ODIHR za posmatranje lokalnih izbora u Srbiji u svom izveštaju za period od 30. aprila do 14. maja potvrdila je da nema promena izbornih uslova, izjavio je danas poslanik Stranke slobode i pravde Branko Miljuš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.