Subaru najavio premijeru nove generacije modela Outback

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru najavio premijeru nove generacije modela Outback

Subaru je objavio prvu fotografiju kojom najavljuje novu generaciju modela Outback. Premijera će se dogoditi polovinom aprila, na njujorškom auto-salonu.

Japanski proizvođač je saopštio da ni ovog puta neće izneveriti tradiciju po kojoj Outback vozaču nudi "upravljačke karakteristike putničkog automobia, koji ima mogućnosti SUV vozila".

Subaru za sada ne otkriva više informacija, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografija koja prati saopštenje kompanije prikazuje detalj maske hladnjaka i prednje svetlosne grupe, sa skladno uklopljenim LED dnevnim svetlima. Na osnovu toga, može se zaključiti da će Outback sa prednje strane ličiti na nedavno predstavljeni Legacy.

S obzirom da će Outback premijeru imati u Njujorku, u pitanju je model sa specifikacijama za severnoameričko tržište, pa treba očekivati istu ponudu motora kao i kod modela Legacy.

Američki kupci moći će najverovatnije da biraju između dva benzinca, 2.5 litarskog četvorocilindričnog bokser motora sa 177 ks (130 kW) i 235 Nm i 3.6 litarskog bokser šestocilindraša koji proizvodi 260 ks (191 kW) i 334 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Obe jedinice biće uparene sa Lineartronic menjačem kontinualno varijabilnog prenosa (CVT), a snaga će se tradicionalno prenositi na sva 4 točka.

Očekuje se da će na evropskom tržištu biti ponuđen i manji, 2.0 litarski benzinac, kao i odgovarajući dizelaš.

Više detalja i fotografije novog Outbacka objavićemo nakon zvanične premijere.
Pogledaj vesti o: Subaru

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subaru najavio premijeru nove generacije modela Outback

Izvor: B92, 04.Apr.2014

Subaru je objavio prvu fotografiju kojom najavljuje novu generaciju modela Outback. Premijera će se dogoditi polovinom aprila, na njujorškom auto-salonu...Japanski proizvođač je saopštio da ni ovog puta neće izneveriti tradiciju po kojoj Outback vozaču nudi "upravljačke karakteristike putničkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.