Izvor: Sportal.rs, 09.Maj.2024, 02:00

Kakva čestitka Denvera za Nikolu Jokića: Glas supruge Natalije, emocije na sve strane /VIDEO/

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić proglašen je u četvrtak ujutru za najboljeg igrača regularnog dela sezone u NBA ligi.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav zemljotres emocija za Nikolu Jokića: Ćerka Ognjena je zapravo poslala najlepšu čestitku i najveći poljubac za svog tatu /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 09.Maj.2024

Ono o čemu se pisalo već mesecima, konačno je dobilo potvrdu u četvrtak ujutru. Nikola Jokić je po treći put u karijeri proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone u NBA ligi.

Nastavak na Sportal.rs...

Ovako izgleda magija: Denver objavio klip sa najboljim Jokićevim potezima, evo zašto je Nikola MVP NBA lige! /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 09.Maj.2024

Više nema dileme. Centar Denver Nagetsa je najbolji košarkaš sveta, potvrdila je NBA liga u četvrtak ujutru, kada ga je ponovo proglasila za MVP igrača ove sezone.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.