Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 18:22

Voda voda osvežava Orlove na putu ka Kataru

Još jedna kompanija stala uz FSS

Dobio je Fudbalski savez Srbije još jednog partnera na projektovanom putu reprezentacije ka Mundijalu. Za svežinu selekcije Dragana Stojkovića Piksija u nastavku kvalifikacija, nadamo se i na završnom turniru Prvenstva sveta biće zadužena Kompanija Voda voda.

Na sastanku u prostorijama FSS na Terazijama tokom ponedeljka je dogovorena saradnja između vršioca dužnosti krovne fudbalske organizacije, Marka Pantelića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i osnivač brenda Voda voda, Vojina Đorđevića.

Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, a kasnije su se priključili počasni predsednik FSS Tomislav Karadžić i selektor A tima Dragan Stojković.

Razgovor sa Vojinom Đorđevićem bio je prijatan. Drago mi je što smo dogovorili saradnju sa Kompanijom Voda voda. Zvaničnu promociju i potpisivanje ugovora planiramo krajem naredne nedelje. Sa velikim zadovoljstvom mogu da konstatujem da to nije sve i da smo na dobrom putu da napravimo pul sponzora kakav zaslužuje ozbiljna organizacija poput Fudbalskog saveza Srbije. Ambijent nam ide na ruku jer su navijači svim srcem stali uz svoju reprezentaciju posle odličnog starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Raduje fenomenalan pristup svih igrača i saglasan sam sa selektorom Stojkovićem da je šteta što protiv Portugala nismo osvojili tri boda. Cilj je jasan, a to je prvo mesto u grupi i direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Imamo i kvalitet i želju da to i ostvarimo. Zajedno sa Voda vodom do Katara 2022“, pojasnio je Marko Pantelić.

Entuzijazam u i oko reprezentacije preneo se i na ljude iz poslovnog sveta, koji posle dobrog početka kvalifikacija žele da stanu uz Orlove.

Voda voda od osnivanja do danas podržava sport i vrhunske profesionalce u sportu, naša fudbalska reprezentacija pripada toj kategoriji. Radujem se obnovi saradnje i prilici da doprinesemo velikim uspesima koje očekujemo. U reprezentaciji se oseća nova energija, faktor koji, pored talenta i rada, igra ključnu ulogu u postizanju značajnog sportskog rezultata. Velike zasluge idu na račun novog selektora Dragana Stojkovića koji je od početka stavio do znanja igračima kolika je njihova odgovornost kada obuku dres državnog tima. Želja nikad nije bila sporna i to nam je zajedničko, ni Voda Voda ne bi bila tu gde jeste da svaki član našeg tima nema ogromnu želju za osvajanjem sveta. Dobar start u kvalifikacijama vratio je veru nacije, ljudi žele da se raduju uspesima fudbalera i verujem da ćemo svi zajedno krajem godine slaviti plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru“ – rekao je Vojin Đorđević, prvi čovek Kompanije Voda voda.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.