Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 20:02

Vels ide u nokaut fazu, Bejl junak i pored promašenog penala

Prva zvezda Zmajeva namestila oba gola...

Turci plaču, Turci mogu da pakuju kofere za put kući. Velšani pevaju i polako mogu da se spremaju za drugu fazu. Družina Roba Pejdža slavila je u Bakuu rezultatom 2:0, za maksimalno zadovoljstvo i ponovno buđenje velikih snova ostrvskih Zmajeva. Sa četiri boda oni potpuno mirno mogu da čekaju poslednju rundu i okršaj sa Italijanima, pošto iskustva sa prvog turnira održanog u ovom formatu (pre pet godina) govore da ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koje osvoje četiri boda glatko prolaze u nokaut fazu makar kao trećeplasirane.

Utakmicu je rešio najzvučniji velški tandem Geret Bejl - Aron Ramzi. Ovaj prvi namestio je oba gola, dok je drugi u zario strelu u srce Turaka u najgorem mogućem trenutku - u samom finišu prvog poluvremena.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vels ide u nokaut fazu, Bejl junak i pored promašenog penala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021

Prva zvezda Zmajeva namestila oba gola....Turci plaču, Turci mogu da pakuju kofere za put kući. Velšani pevaju i polako mogu da se spremaju za drugu fazu. Družina Roba Pejdža slavila je u Bakuu rezultatom 2:0, za maksimalno zadovoljstvo i ponovno buđenje velikih snova ostrvskih Zmajeva. Sa četiri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.