VLASNIK NAPOLIJA PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Nisam više idiot da dovodim Afrikance

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 12:12

VLASNIK NAPOLIJA PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Nisam više idiot da dovodim Afrikance

Kaje se.

Kontroverzni vlasnik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis izjavio je da više neće dovoditi afričke fudbalere u klub, kao i da je idiot što je to u prošlosti činio.

Afrički fudbaleri svake druge godine izostaju iz timova kako bi nastupili na Afričkom kupu nacija, a ove sezone Napoli je u januaru i februaru tako ostao bez pomoći Kalidua Kulibalija, Viktora Osimena i Andrea Zambo Angize.

- Rekao sam agentima da mi više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pričaju o Afrikancima. Volim ih, ali ako misle da ih angažujemo onda moraju da potpišu dokument kojim potvrđuju da neće igrati na Afričkom kupu nacija. U drugim slučajevima, oni nikad nisu dostupni da igraju za klub, jer imaju to takmičenje, pa onda kvalifikacije za Svetsko prvenstvo - izjavio je De Laurentis, a preneli su brojni italijanski mediji.

Predsednik Napolija nastavio je na istu temu.

- Mi smo idioti koji im daju plate, a oni putuju širom sveta da bi igrali za druge - istakao je De Laurentis.

Nije propustio i da potkači UEFA sa njenim takmičenjima.

- Poput idiota igramo 50 utakmica po sezoni. Pet najjačih zemalja moraju da osnuju svoju ligu. Dosta je bilo lažnih takmičenja kao što su Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencija. Moramo da napravimo nadmetanje koje se igra svake nedelje, a čiji su članovi klubovi iz pet najjačih liga - rekao je De Laurentis. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.