Uživo: Bojana pobedom u dublu otvorila srpski dan u Melburnu, Ziki izgubio set!

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bojana pobedom u dublu otvorila srpski dan u Melburnu, Ziki izgubio set!

Treći dan Australijan opena i pre odigravanja svih mečeva ostaće upamćen u istoriji srpskog "belog sporta" kao dan kada će na teren izaći čak osam tenisera! U muškom singlu put do trećeg kola tražiće Novak Đoković i Janko Tipsarević, u ženskoj konkurenciji Ana Ivanović, Jelena Janković i Vesna Dolonc, dok će u dublu startovati Nenad Zimonjić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Viktor Troicki i Bojana Jovanovski. Malo li je za jedan dan? Ostanite sa nama i pratite u blogu uživo istorijski dan za srpski tenis na jednom Gren slem takmičenju.

04:33 - Novi termini mečeva srpskih tenisera

Nenad Zimonjić i Robert Lindšted izgubili su prvi set od Lodre i Maua rezultatom 6:3, dok je u drugom 5:5.

Što se ostalih tenisera tiče, prva će na teren Vesna Dolonc i to oko 5.30, a potom će Jelena Janković i Ana Ivanović izaći na megdan protivnicama između oko 6.15.

Janko Tipsarević će na teren oko sedam časova i 30 minuta, Viktor Troicki u dublu oko osam, a Novak Đoković u 10 sati i 15 minuta.

03:23 - Bojana pobedila u dublu, Zimonjić na terenu

Bojana Jovanovski uspela je da se sa Mađaricom Melindom Cink plasira u drugo kolo dublova pošto su njih dve sa 4:6, 6:2, 7:6 (2) savladale Aranču Rus i Simonu Halep.

Na terenu je već Nenad Zimonjić koji sa Robertom Linštedom igra protiv Mikaela Lodre i Nikolasa Maua. Trenutno je 2:1 u gemovima za francuski par.

02:37 - Kerber i Flipkens ubedljive, Bojana ušla u treći set

Srpska teniserka Bojana Jovanovski ušla je u treći set prvog kola dubla sa Melindom Cink, a protiv Aranče Rus i Simone Halep.

Holanđanka i Rumunka dobile su prvi set sa 6:4, a drugi je rezultatom 6:2 pripao srpsko-mađarskoj kombinaciji.

U ženskom singlu su završena dva meča - Anđelika Kerber deklasirala je Lusi Hradecku sa 6:3, 6:1, dok je Belgijanka Kirsten Flipkens bila još ubedljivija protiv Klare Zakopalove (6:1, 6:0).

Posao je u drugom kolu završila i Agnješka Radvanska koja je sa 6:3, 6:3 eliminisala Rumunku Irinu Begu.

01:06 - Kreće srpski dan u Melburnu!

Dobrodošli! Probaćemo da pohvatamo sve koji noćas po srednjeevropskom vremenu nastupaju u Melburnu:

1. Bojana Jovanovski prva izlazi na teren u dublu sa Melindom Cink koju je u prvom kolu singla eliminisala Ana Ivanović. Bojana i Melinda igraće protiv Simone Halep i Aranče Rus.

2. Nenad Zimonjić i Robert Linšted u muškom dublu kreću oko tri časa ujutro i igraće protiv Zikijevog bivšeg partnera Mikaela Lodre i Nikolasa Maua.

3. Jelena Janković će ukrstiti rekete sa Marijom Žoao Keler oko četiri ujutro u drugom kolu ženskog singla.

4. Janko Tipsarević čim JJ završi izlazi na teren kako bi u drugom kolu nastupio protiv Lukaša Lacka.

5. Vesna Dolonc ima najteži zadatak da oko pet ujutro izađe na teren i pobedi nikog drugog do Marion Bartoli.

6. Viktor Troicki je omanuo u singlu, nadamo se da će više sreće imati u dublu sa Lukašom Rosolom. Njih dvojica će oko sedam časova ujutro odmeriti snage sa italijanskom kombinacijom Andreas Sepi - Federiko Ćipola.

7. Ana Ivanović će oko 10 sati prepodne igrati protiv Jung-Jan Čan iz Kineskog Tajpeha.

8. Novak Đoković zatvara treći dan na Rod Lejver areni oko 11 časova duelom sa Rajanom Harisonom.

Momci i devojke, srećno!

Povezane vesti: Sreda, srpski dan u Melburnu: igraju svi! AO (1. dan): Nole, JJ, Vesna, Janko i Ana prošli, Štepanek izbacio Troickog Kakav ponedeljak: igraju Nole, Janko, Ana, Jelena, Vesna i Viktor! Nole, Ziki i dame izlaze na teren drugog dana US Opena Sve je spremno za početak Vimbldona, Đoković brani titulu
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Pobede Bojane i Zikija, Vesna izgubila set od Bartoli, počela i Jelena!

Izvor: Blic, 16.Jan.2013

Treći dan Australijan opena i pre odigravanja svih mečeva ostaće upamćen u istoriji srpskog "belog sporta" kao dan kada će na teren izaći čak osam tenisera! U muškom singlu put do trećeg kola tražiće Novak Đoković i Janko Tipsarević, u ženskoj konkurenciji Ana Ivanović, Jelena Janković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.