SVE JE GOTOVO! Luka Jović potpisuje do kraja nedelje, postaje NAJPLAĆENIJI srpski fudbaler (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE GOTOVO! Luka Jović potpisuje do kraja nedelje, postaje NAJPLAĆENIJI srpski fudbaler (FOTO)

Isplivali i detalji.

Luka Jović pojačaće Real Madrid, do kraja nedelje prenosi Marka. Španski list je najavio Jovića kao treće pojačanje Madriđana za sledeću sezonu, a biće predstavljen zajedno sa Edenom Azarom i Ferlanom Mendijem iz Liona.

Jović će na "Santjago Bernabeu" zarađivati deset miliona po sezoni, a obeštećenje koje će dobiti Ajntraht iznosi između 60 i 70 miliona evra. Sa tolikom platom, bivši napadač Crvene zvezde postaće najplaćeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpski fudbaler.

Marka prenosi da će Real Madrid sva tri pojačanja predstaviti po završetku reprezentativnih obaveza u okviru junskog kvalifikacionog ciklusa.

MARCA: A lot of activity should be expected in the offices of Real Madrid as they look to start bringing in summer signings. They have been working for some time on the acquisitions of Eden Hazard, Luka Jovic, and Ferland Mendy and these could be finalised & announced very soon. pic.twitter.com/o5chyraDnx

— RMadridHome (@RMadridHome_) June 3, 2019

Jović je u potpunosti eksplodirao u Ajntrahtu prošle sezone, što je izazvalo interesovanje brojnih evropskih klubova, ali je od početka najbliži potpisu Srbina bio upravo madridski velikan. Luka se nalazi na spisku selektora krstajića za kvalifikacione mečeve protiv Ukrajine i Litvanije, a potom će se pridružiti Orlićima na Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija koje se od 16. do 30. juna održava u Italiji i San Marinu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danica Gajić, supruga fudbalera Crvene zvezde Milana Gajića

🥥🍍🍉

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 30, 2018 at 12:50pm PDT

Honeymoon ! ❤🎆🌛

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 3, 2018 at 10:09am PDT

#greece #crete #summer 🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jul 13, 2017 at 10:22am PDT

🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jan 12, 2017 at 12:09pm PST

🏊❄💑

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Dec 26, 2016 at 9:02am PST

👄

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Nov 18, 2016 at 11:12am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.